Kan du se, hvem der ser din TikTok-side? Find ud af alt hvad du behøver at vide!

Oprettet 27 august, 2024
person på tik tok

TikTok er en af de mest populære sociale medieplatforme med millioner af aktive brugere dagligt. Mange brugere er dog nysgerrige, om de kan finde ud af, hvem der har set deres profil. TikTok introducerede for nylig en funktion kaldet "Profilvisninger", der giver brugerne mulighed for at se, hvem der har set deres profil inden for de sidste 30 dage. Denne funktion er dog ikke automatisk aktiveret for alle brugere. I denne artikel vil vi undersøge, hvordan du kan aktivere og bruge denne funktion, hvilke andre måder du har til at overvåge interaktioner på din TikTok-konto og begrænsningerne af denne funktionalitet.

Sådan aktiverer du profilvisningsfunktionen på TikTok

TikTok har introduceret profilvisningsfunktionen, som giver dig mulighed for at se, hvem der har set din profil inden for de seneste 30 dage. Hvis du ikke har aktiveret denne funktion endnu, skal du følge disse trin:

  1. Åbn TikTok-appen og gå til din profilsektion.
  2. Tryk på de tre vandrette linjer (indstillinger) i øverste højre hjørne.
  3. Vælg "Privatliv" .
  4. Find og vælg indstillingen "Profilvisninger" .
  5. Slå funktionen "Profilvisningshistorik" til.

Hvad du behøver at vide om profilvisningsfunktionen

Når funktionen Profilvisninger er aktiveret, kan du spore, hvem der har set din profil i løbet af de sidste 30 dage. Dette er nyttigt til at overvåge, hvem der viser interesse for din aktivitet på TikTok. Der er dog et par vigtige ting at huske på:

  • Hvis du aktiverer denne funktion, vil andre brugere også kunne se, om du har set deres profil.
  • Funktionen virker kun, hvis begge parter har muligheden aktiveret. Hvis en bruger ikke har funktionen slået til, vises du ikke i deres profilvisningshistorik.

Sådan sporer du andre interaktioner på TikTok

Selvom du ikke bruger profilvisningsfunktionen, tilbyder TikTok flere andre måder at overvåge aktivitet på din konto. Sådan kan du gøre det:

  1. Åbn TikTok-appen og tryk på hjerteikonet nederst på skærmen.
  2. Her vil du se alle de seneste notifikationer, inklusive likes, kommentarer og delinger på dine videoer.
  3. Hvis du har en virksomheds- eller skaberkonto, kan du også få adgang til Analytics-sektionen for at se detaljerede statistikker om dine videovisninger og demografiske følgere.

Hvad er alternativerne til at spore aktivitet på TikTok?

Hvis du er interesseret i at spore, hvem der ser dit indhold, kan du støde på tredjepartsapps, der lover at levere sådanne data. Du bør dog være forsigtig, når du bruger disse apps, da mange af dem kan overtræde TikToks politikker eller kompromittere sikkerheden på din konto. Det anbefales at stole på TikToks officielle funktioner som Profilvisninger og Analytics for at få nøjagtige og sikre data om aktivitet på din konto.

Konklusion

Selvom TikTok ikke altid tilbød en måde at se, hvem der ser din profil, giver introduktionen af funktionen Profilvisninger nu brugerne mulighed for at gøre netop det, forudsat at den anden person også har aktiveret funktionen. Ud over dette kan du spore interaktioner på din konto gennem meddelelser og, for virksomheds- eller skaberkonti, gennem TikToks Analytics. Vær forsigtig med tredjepartsapps, og fokuser på at bruge officielle muligheder for at sikre din kontos sikkerhed og for at få de mest nøjagtige oplysninger som muligt.

tik tok side

Profilvisningshistorikken på TikTok forbliver synlig i 30 dage. Derefter slettes oplysningerne automatisk, og du vil ikke kunne se ældre profilvisninger, medmindre de sker igen inden for de næste 30 dage.

Nej, TikTok giver ikke detaljer om, hvor mange gange en bestemt bruger har set din profil. Det viser blot brugerens navn, hvis de har set din profil inden for de sidste 30 dage, uden at angive hyppigheden.

Hvis du slår funktionen Profilvisninger fra, vil du ikke længere kunne se, hvem der har set din profil, og andre brugere får heller ikke besked, hvis du besøger deres profiler. Alle profilvisninger, der er optaget, mens funktionen var aktiveret, vil dog stadig forblive synlige i 30 dage, medmindre du deaktiverer funktionen.